Kenarda Yaşam

Last Sipahi isimli şahsın deli ama bir o kadar da enteresan beyninden dökülenler. Paylaşmak güzeldir, özellikle ucunda ölüm varsa.


Siteyi engellemenin çözüm olmadığını elli sefer cümle-i alem anlattı bu adamlara ama anlamıyorlar malesef. Kafayı kumun altına gömmek daha kolay geliyor. Sanki Türkiye'den engellenince o site kapanmış oluyor...Her neyse, insanlar sokaklara dökülme planları yapma başladılar. Müslüman insana bu kadar gavur eziyeti de fazla artık!

"İşin arkasında başka hesaplar mı var acaba?" diye sormadan edemiyor insan kendi kendine. TBK gibi bir kurumda (KPSS 90 ve üzeri ile adam alıyorlar), yaptıklarının ne manaya geldiğini bilemeyecek kadar şuursuz adam olacağına ihtimal vermiyorum. KPSS'den 90 ve üzeri alan yurdum mühendis ve uzmanları o zaman neden böyle bir işe kalkıştılar? Google'ın Türkiye'de faaliyet yapmasını mı istemiyorlar ? Yoksa geçtiğimiz aylarda yaşanan vergi verme probleminden ötürü google'a mesaj mı veriyorlar ?

Tam cevabını bilmeye olanak yok ama yinede perde arkasında bir şeylerin döndüğü aşikar. Internet kullanıcıları, google hizmetleri kullanıcıları ve bu hizmetlerden para kazanan insanlar çok mağdur oldular. Bu ülkenin bu tür konularda yetişmiş beyinlere ihtiyacının olduğunun da bariz bir kanıtı aslında bu olanlar.

Google'ın egellenen servislerinin listesi...

http://code.google.com
http://pages.google.com
http://video.google.com
http://translate.google.com.tr
http://docs.google.com
http://sites.google.com
http://books.google.com
http://chrome.google.com
http://sketchup.google.com
http://froogle.google.com
http://labs.google.com
http://mars.google.com
http://moon.google.com
http://notebook.google.com
http://toolbar.google.com
http://browsersync.google.com
http://catalog.google.com
http://codesearch.google.com
http://dir.google.com
http://earth.google.com
http://groups.google.com.tr
http://shopping.google.com
http://sky.google.com
http://support.google.com
http://tools.google.com
http://wap.google.com
http://answers.google.com
http://google-analystics.com

0 yorum:

Yorum Gönder